😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

„WOLLY“ nadčasový koberec se vzhledem vlny

 Aktualizováno:

Pokud bychom měli vybrat jeden koberec, který splní velké nároky na design a zároveň nabídne úžasné vlastnosti, vybrali bychom „Wollyho“.

Vzhledem velmi připomíná luxusní vlněné koberce, je ale vyroben z polypropylenových vláken, které zaručují pevnost a odolnost vůči skvrnám a opotřebení. Oproti vlněnému koberci nepouští chlup, čímž se jeho údržba stává daleko jednodušší. Speciální tepelnou úpravou heatset, navíc získal další vlastnosti, které ocení větší domácnosti. Vlákna jsou trvale narovnána, jsou velmi odolná a barevně stálá. Koberec Wolly vás přesvědčí i příznivou cenou a množstvím rozměrů, včetně kruhu a sady tří koberců vhodných k manželské posteli.

Kusový koberec Wolly

Smyčková vazba tohoto koberce připomíná jemné květy bavlníku, procházka po Wollym se stane vaši oblíbenou činností.

Skvělou tepelnou i zvukovou izolaci zajistí rubová strana koberce. Filcová vrstva ochrání vaše chodidla před chladem a kromě toho nabídne také měkčí došlap. Wolly je vhodný i pro podlahové vytápění a je kompatibilní s robotickým vysavačem.

Koberec má velmi jemné barevné přechody ve vlasu, které ještě podpoří jeho prostorový efekt, barevnost odráží přírodní tóny, světle krémový odstín působí velmi luxusně. Tmavší varianta obsahuje více vláken s hnědým odstínem, vytváří výraznější melírování. Milovníkům chladných odstínů bude nejvíce vyhovovat elegantní šedá varianta.

Nadčasový a neutrální design koberce Wolly jej činí velmi variabilním, bude slušet jakékoliv podlaze a je vhodný téměř do každého stylu interiéru.

Kusový koberec Wolly

Ve společných prostorech dostane vazba koberce nejvíce možností vyniknout, jemně doplní i výraznější textilie či tapety, dokonalým prvkem bude i v neutrálně laděných interiérech.

Díky jemnému vlasu bude vhodný i do ložnice či dětského pokoje, jeho pevnost a odolnost oceníte ale i v předsíni.

Koberec Wolly vás jednoduše nezklame, vykouzlíte s ním ve vašem domově útulnou atmosféru.

Kusový koberec Wolly
Podívejte se na všechny kousové koberce Wolly

Další články z kategorie Kusové koberce

Certifikát Öko-Tex: záruka nezávadnosti a udržitelnosti

Certifikát Öko-Tex: záruka nezávadnosti a udržitelnosti

 

Certifikát Öko-Tex zaručuje, že koberce neobsahují škodlivé látky, byly vyrobeny ekologicky a splňují vysoké standardy kvality a trvanlivosti. Koberce s tímto certifikátem jsou bezpečné pro zdraví, šetrné k životnímu prostředí a zaručují etickou výrobu s transparentním původem.
Číst více
Patchwork koberce: Krása, historie a nadčasovost

Patchwork koberce: Krása, historie a nadčasovost

 

Patchwork koberce jsou unikátní díky své dlouhé historii. Dodnes se vyrábějí ručně spojením menších částí různých koberců z materiálů jako vlna, bavlna či hedvábí, což zaručuje jejich originalitu a odolnost. Jsou velmi univerzální a skvěle se hodí do různých interiérů, kde oživují prostor svou barevností a originalitou.
Číst více
Aladinův kabinet kuriózních kousků

Aladinův kabinet kuriózních kousků

 

Vybrali jsme pro vás neobvyklé a originální koberce a rohožky, které svým jedinečným designem zaujmou nejen milovníky bizarních věcí. Každý kousek nabízí jedinečný zážitek a nápaditý způsob, jak vyjádřit osobitý styl a záliby.
Číst více