😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

Umělé rostlinné panely

 Aktualizováno:

Zelené panely

Jestli něco vypadá dobře na zdi, jsou to rostliny. Relaxační zelená a stovkami tisíc let prověřené tvary listů. Přesně tak jsou navrženy naše závěsné zelené panely. Nepotřebují světlo ani vodu, takže s nimi můžete mít džungli úplně kdekoli.

Umělý rostlinný panel RUBY

Bez údržby a se snadnou instalací

Že nejste žádný zahradník? A nechcete se starat o zalévání nebo výživu? Se zelenými panely nemusíte. Nepotřebují od vás vůbec nic, jen prvotní instalaci, kterou zvládnete levou zadní. Panely stačí poskládat vedle sebe a přivrtat na zeď. Jsou variabilní, takže si jen vyberete počet kusů a nainstalujete je v rozměru, jaký se vám líbí nejvíc. Stačí vám zelený obraz nebo chcete celou rostlinnou stěnu?

Umělý rostlinný panel FRESH LIGHT

Mech i kapradí

Nabízí se v mnoha variantách listoví, takže si vyberete přesně podle svého gusta. Panely s rostlinami barvou i výškou připomínající mech i s pořádně bujnou a různorodou vegetaci, která ze stěny vystupuje do prostoru. Rostlinky jsou na dva kroky od živých k nerozeznání.

Umělý rostlinný panel ABBEY MOSS

Na ven i na doma

Panely vydrží UV záření, takže je bez obav můžete umístit i ven. Zazelenit jimi třeba balkon nebo terasu. Velkou parádu samozřejmě udělají i uvnitř. Jsou dokonalé do obýváku, hotelového lobby, čekáren u doktora i na stěny obchodů a restaurací. Snadno je opláchnete hadicí a jejich krása vydrží věky.

Umělý rostlinný panel AVA WONDER
Podívejte se na nabídku umělých rostlinných panelů

Další články z kategorie Inspirace a trendy

„WOLLY“ nadčasový koberec se vzhledem vlny

„WOLLY“ nadčasový koberec se vzhledem vlny

 

Koberec „Wolly“ kombinuje luxusní vzhled vlny s praktičností polypropylenu, který zaručuje snadnou údržbu a odolnost proti skvrnám. S nadčasovým designem a možností výběru z různých barev a rozměrů je ideální volbou pro vytvoření útulného a stylového domova.
Číst více
Patchwork koberce: Krása, historie a nadčasovost

Patchwork koberce: Krása, historie a nadčasovost

 

Patchwork koberce jsou unikátní díky své dlouhé historii. Dodnes se vyrábějí ručně spojením menších částí různých koberců z materiálů jako vlna, bavlna či hedvábí, což zaručuje jejich originalitu a odolnost. Jsou velmi univerzální a skvěle se hodí do různých interiérů, kde oživují prostor svou barevností a originalitou.
Číst více
Představení kobercových čtverců: praktické řešení pro váš interiér

Představení kobercových čtverců: praktické řešení pro váš interiér

 

Kobercové čtverce jsou skvělou volbou, pokud chcete hravě vylepšit svůj interiér! Můžete si jednoduše vytvořit vlastní vzory, snadno je nainstalovat a když se něco pokazí, vyměníte jen jeden dílec. Jsou odolné, udržitelné a díky různým barvám a materiálům vám umožní vnést do prostoru pořádnou dávku kreativity.
Číst více