:point_right: Padají ceny kusových koberců. Využijte slevy až 23 %. :point_left:
https://www.mujkoberec.cz/1980-akce-na-kusove-koberce

Aladinův kabinet kuriózních kousků

 Aktualizováno:

Hranice mezi originalitou a bizarností bývá někdy tenká. A zákazník se nehněvej, když ji náš Aladin někdy překročí. Ve skladu má totiž i kousky, které nejsou úplně pro každého. Přesto svou originalitou a výjimečností mohou chytit za srdce. Posuďte sami, jestli je to infarkt, nebo láska.

Pizza v jednom kole

Možná máte v genech italské předky, možná se zrovna snažíte sbalit mladíka s černými vlasy a jménem Giuseppe. Ať je to jakkoli, pokud se vám o pizze i zdá, tenhle kobereček se vám dokutálí přímo do srdce. Vypadá jako čerstvě upečený a piknik v parku s ním bude vážně stylovka. Jen pozor, ať vám ho někdo neokouše.



Chci pizza koberec!
Pizza

Hraje do noty

„A přece se točí!“ prý neřekl Galileo. Milovník gramofonových desek a gramofonu by ale mohl. Taky by mohl chtít doma koberec, který jeho vášeň pro hudbu zapsanou v drážce černého kotouče ukáže světu. Takže ať už hrajete v klubu nebo jen doma pro kočku a pár pavouků, tohle se vám bude líbit.



Chci gramofonový koberec!
Vinylová deska

Basketball navždy

Malí basketbalisté i basketbalistky někdy košíkovou milují tak, že by s míčem klidně spali a snili o dvoutaktu a Jordanovi. Zatímco reálná mičuda by asi tlačila, tenhle shaggy koberec nebude. Naopak do něj mohou každé ráno zabořit nohy a představit si, jak vyskočí dva metry vysoko a zaskórují.



Chci basketbalový koberec!
Basketbalový míč

Víra tvá tě uzdraví

Ježíš Kristus přinesl útěchu do mnoha srdcí. Pokud vás víra drží nad vodou a v rozbouřené době ukazuje směr, možná se vám zalíbí tenhle koberec. Může viset na stěně a připomínat vám, že nejste sami. Že tu pro vás vždycky někdo je.



Chci boží koberec!
Ježíš Kristus

Dobré ráno, č****i!

Jedni ji milují, druzí nenávidí. Pokud trošku ostřejší vyjadřování pasuje k vašemu šálku humoru, budete patřit k té první skupině. Potom oceníte, že jedna z našich nejprodávanějších rohožek vyjádří, co možná máte na jazyku. Protože dobré ráno se dá popřát i netradičně.



Chci vtipnou rohožku!
Dobré ráno


Podívejte se na všechny kuriózní koberce

Další články z kategorie Inspirace a trendy

„WOLLY“ nadčasový koberec se vzhledem vlny

„WOLLY“ nadčasový koberec se vzhledem vlny

 

Koberec „Wolly“ kombinuje luxusní vzhled vlny s praktičností polypropylenu, který zaručuje snadnou údržbu a odolnost proti skvrnám. S nadčasovým designem a možností výběru z různých barev a rozměrů je ideální volbou pro vytvoření útulného a stylového domova.
Číst více
Patchwork koberce: Krása, historie a nadčasovost

Patchwork koberce: Krása, historie a nadčasovost

 

Patchwork koberce jsou unikátní díky své dlouhé historii. Dodnes se vyrábějí ručně spojením menších částí různých koberců z materiálů jako vlna, bavlna či hedvábí, což zaručuje jejich originalitu a odolnost. Jsou velmi univerzální a skvěle se hodí do různých interiérů, kde oživují prostor svou barevností a originalitou.
Číst více
Umělé rostlinné panely

Umělé rostlinné panely

 

Představujeme vám závěsné zelené panely, které napodobují vzhled živých rostlin bez nutnosti údržby, světla nebo vody. Takže pokud jste tak zdatní pěstitelé, že vám chcípne i kaktus, s těmito panely budete mít džungli doma nebo venku úplně bez starostí!
Číst více