😮 Ušetřete až 50 % s Nákupy Ona Dnes! Jen do neděle nebo vyprodání zásob.

Kokosové rohožky: Ideální řešení pro podzimní sezónu

 Aktualizováno:

Podzim je tady a s ním přichází nejen barevné listí a chladnější dny, ale také častější deště a bláto. Připravit svůj domov na tuto sezónu neznamená jen přinést teplé deky a zapálit vonné svíčky, ale také myslet na praktické doplňky, které ochrání vaši podlahu před nečistotami. Jedním z nejlepších pomocníků jsou kokosové rohožky, které nejen plní praktickou funkci, ale zároveň dodají vašemu vchodu styl a eleganci.

Rohožka Halloween oranžové tykve 105677 - na ven i na doma

Co jsou kokosové rohožky?

Kokosové rohožky jsou vyrobeny z přírodních vláken kokosových ořechů, což je materiál známý pro svou pevnost, odolnost a zároveň šetrnost k životnímu prostředí. Vlákna se získávají z vnějších slupek ořechů a poté se zpracovávají do pevné textilie, která dokáže odolat i náročnému venkovnímu prostředí. Díky své struktuře jsou kokosové rohožky vynikající pro zachytávání nečistot a vlhkosti, což je na podzimní počasí naprostá nutnost.

Rohožka Berušky 105578 - na ven i na doma

Výhody kokosových rohožek

  1. Přírodní materiál a ekologičnost:
    Kokosová vlákna jsou 100% přírodní a biologicky odbouratelná, což z nich činí ekologickou volbu pro váš domov. Rohožka nejen skvěle funguje, ale také nezatěžuje planetu.
  2. Vysoká odolnost:
    Kokosová vlákna jsou velmi pevná a odolná proti opotřebení, díky čemuž vydrží intenzivní používání i v náročnějších podmínkách. Ať už máte rušnou domácnost, nebo očekáváte větší návštěvy, kokosová rohožka se jen tak neopotřebuje.
  3. Efektivní čištění obuvi:
    Díky své hrubé struktuře jsou kokosové rohožky ideální pro zachytávání nečistot, bahna a vlhkosti z bot. Při vstupu do domu snadno odstraníte většinu špíny, která by jinak skončila na vašich podlahách.
Rohožka Halloween bílé tykve 105676 - na ven i na doma
  1. Elegantní design:
    Kokosové rohožky se často pyšní nejen praktickými vlastnostmi, ale i krásným designem. Nabízí se v široké škále vzorů a potisků, které skvěle ladí s podzimními barvami. Vstup do domu s přírodním vzorem listů, veselým nápisem nebo geometrickým vzorem dodá vašemu vchodu šmrnc a vítací atmosféru.
  2. Snadná údržba:
    Čištění kokosové rohožky je hračka – stačí ji občas vyklepat nebo přetřít kartáčem, aby zůstala čistá a funkční. Její trvanlivost a snadná údržba z ní činí ideální volbu nejen pro podzim, ale i pro celý rok.
  3. Protiskluzová úprava:
    Díky gumové spodní vrstvě drží pevně na místě a snižuje riziko uklouznutí, což oceníte hlavně během deštivých dnů.
Rohožka Berušky 105578 - na ven i na doma

Styl a čistota v každém kroku

Podzim je obdobím, kdy se střídají suché a mokré dny, a podlaha v předsíni často trpí. Právě v tomto období vám kokosová rohožka může skvěle posloužit. Při každém kroku totiž účinně zbavuje boty špíny, bahna a listí, které si s sebou nosíte z venku. Navíc, díky přírodnímu vzhledu se snadno sladí s podzimní dekorací – ať už máte u dveří podzimní věnec, dýně nebo květináče s chryzantémami.

A když přijde zima, kokosová rohožka bude stejně účinná při zachytávání sněhu a soli, takže se nemusíte bát, že by její užitečnost skončila s prvními mrazy.

Rohožka Welcome madafakas 105668 - na ven i na doma
Podívejte se na všechny kokosové rohožky

Další články z kategorie Inspirace a trendy

Jak vybrat dřevěnou podlahu pro váš útulný domov

Jak vybrat dřevěnou podlahu pro váš útulný domov

 

Dřevěná podlaha vnese do vašeho domova přírodní krásu a hřejivost. Ať už se rozhodnete pro odolný dub nebo exotický teak, důležité je vybrat podlahu, která bude odpovídat vašemu stylu a potřebám. S masivní podlahou vydrží váš domov krásný celé dekády, zatímco vrstvené podlahy nabídnou snadnější instalaci a perfektní spolupráci s podlahovým topením!
Číst více
Představení kobercových čtverců: praktické řešení pro váš interiér

Představení kobercových čtverců: praktické řešení pro váš interiér

 

Kobercové čtverce jsou skvělou volbou, pokud chcete hravě vylepšit svůj interiér! Můžete si jednoduše vytvořit vlastní vzory, snadno je nainstalovat a když se něco pokazí, vyměníte jen jeden dílec. Jsou odolné, udržitelné a díky různým barvám a materiálům vám umožní vnést do prostoru pořádnou dávku kreativity.
Číst více
Patchwork koberce: Krása, historie a nadčasovost

Patchwork koberce: Krása, historie a nadčasovost

 

Patchwork koberce jsou unikátní díky své dlouhé historii. Dodnes se vyrábějí ručně spojením menších částí různých koberců z materiálů jako vlna, bavlna či hedvábí, což zaručuje jejich originalitu a odolnost. Jsou velmi univerzální a skvěle se hodí do různých interiérů, kde oživují prostor svou barevností a originalitou.
Číst více