Gobelin koberce

Čištění kusových i metrážních koberců

Vaše koberce umíme dát do pucu. Kusové vyzvedneme a zase vrátíme, až absolvují lázeňskou kúru. Metrážovým vydrbeme záda u vás doma. Cenu zjistíte na pár kliknutí a doprava je vždy zdarma..

Kolekce GOBELIN od značky Hanse Home nabízí stylové a praktické řešení pro váš interiér. Koberce jsou vyrobeny ze směsi polyesteru, akrylu a bavlny, což jim zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou životnost. Díky gumové rubové straně jsou protiskluzové, takže se nemusíte bát jejich pohybu po podlaze. S nízkým profilem a bez klasického vlasu jsou navíc snadné na údržbu – stačí je jednoduše vysát nebo ošetřit kobercovou pěnou. Tyto koberce se perfektně hodí do obývacích pokojů, ložnic nebo jídelen. Díky jejich vlastnostem jsou kompatibilní s kolečkovou židlí i robotickými vysavači, což je činí praktickou volbou i pro moderní domácnosti. Jsou vhodné i na podlahy s podlahovým vytápěním, a to zaručuje komfort i v chladnějších měsících. Koberce jsou lemované po celém obvodu, což přidává na jejich estetice i odolnosti. Díky certifikátu Oeko-Tex pak máte jistotu, že jsou vyrobeny bez použití škodlivých látek. Kolekce GOBELIN je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení stylu, kvality a praktické funkčnosti.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena vč. dopravy
547 2047
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
12 produktů
Zobrazují se 1 – 12 z 12 položek

Související články z blogu:

Koberce vs. podlahy: Jaká je náročnost na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Jaká je náročnost na údržbu?

 

Koberce a podlahy mají každý své výhody a nevýhody, co se týče údržby a hygieny. Koberce jsou pohodlné a pomáhají zachytávat prach, ale potřebují pravidelnou údržbu. Podlahy jsou snadnější na úklid, ale prach se na nich může vířit. Co byste si vybrali do svého domova?
Číst více