Canadian Design Premium vinyl

Vinylová podlaha CANADIAN DESIGN Premium patří mezi klikové rigidní vinyly. Hlavní předností je složení z několika vrstev, které přinášejí krytině odolnost a stálost. Spodní vrstvu tvoří integrovaná podložka, na kterou navazuje vyrovnávací vrstva s pevným minerálním jádrem. Toto jádro, které zajišťuje vyšší kvalitu a trvanlivost podlahy, zároveň snižuje požadavky na podklad a díky své tuhosti se označuje jako SPC RIGID. Dekorativní vrstva je velmi realistická a vypadá jako skutečné dřevěné prkno. Ochranná vrstva na povrchu zvyšuje odolnost podlahy a usnadňuje její údržbu. Tyto zámkové vinyly jsou ideální pro podlahové vytápění, jsou zcela voděodolné, neobsahují škodlivé látky a mají pevné zámky 2G Välinge. Vyznačují se trvanlivostí, stabilitou, protiskluzovými vlastnostmi, skvělou akustikou a příjemným teplým pocitem na dotek. Další výhodou je snadná instalace, protože podlahu můžete položit na jakýkoli běžný povrch, jako je beton nebo keramická dlažba, pokud je povrch dobře připraven, čistý a vyrovnaný. Canadian design premium se od standartního vinylu Canadian design liší větší šířkou a vyšší odolnost proti zátěži.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Cena za m2 vč. dopravy
780 782
Třída kvality
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Celková váha
9674 g/m2 9674 g/m2
Celková výška
5 mm 6 mm
Počet lamel v balení
8 8
Rozměry lamel
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Integrovaná podložka (vinyl)
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
4 produkty
Zobrazují se 1 – 4 z 4 položek

Související články z blogu:

Koberce vs. podlahy: Jaká je náročnost na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Jaká je náročnost na údržbu?

 

Koberce a podlahy mají každý své výhody a nevýhody, co se týče údržby a hygieny. Koberce jsou pohodlné a pomáhají zachytávat prach, ale potřebují pravidelnou údržbu. Podlahy jsou snadnější na úklid, ale prach se na nich může vířit. Co byste si vybrali do svého domova?
Číst více