😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

Cosmolike PVC a lino

Představujeme vám řadu PVC podlah Cosmolike, která spojuje stylový design s výjimečnou odolností. Tyto podlahy jsou navrženy tak, aby splňovaly požadavky na vysokou zátěž v domácnostech a střední zátěž v komerčních prostorách. PVC podlahy Cosmolike se pyšní realistickými dekory, které věrně napodobují vzhled kamenných dlažeb, čímž dodají vašemu interiéru luxusní a autentický vzhled. Široký výběr dekorů dlažby umožňuje nalézt ideální řešení pro každý prostor, ať už hledáte klasický nebo moderní styl. Hrubý povrch těchto podlah zajišťuje nejen autentický vzhled, ale také zvýšenou bezpečnost proti uklouznutí. Díky absenci podkladu umožňuje položení PVC do prostorů s vyšší vlhkostí. Navíc jsou tyto podlahy ideální volbou pro místnosti s podlahovým vytápěním, jelikož efektivně přenášejí teplo a poskytují tak příjemný komfort pod nohama.

Garance nákupu za nejnižší cenu

Přeplatky se pečou! Včera koupeno, dneska zlevněno? To nepotěší. Teda jak kde. U nás to nevadí. Až 60 dní od nákupu vám rozdíl v ceně vrátíme.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Šíře role
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Cena za m2 vč. dopravy
405 406
Celková váha
1800 g/m2 1800 g/m2
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Povrchová úprava
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
4 produkty
Zobrazují se 1 – 4 z 4 položek