🤗 Sleva až 32 % na metrážové koberce a podlahy. Využijte akci jen do 29. září!

Rubin koberce

Metrážové koberce Rubin jsou ideální volbou pro komerční prostory, kde je kladen důraz na vysokou odolnost a dlouhou životnost. Tyto koberce spadají do zátěžové třídy 32, což znamená, že jsou navrženy tak, aby odolávaly intenzivnímu provozu a každodennímu opotřebení.  Design koberců Rubin je obzvláště zajímavý díky svému čárkovanému vzoru ve dvou barevných kombinacích. Tento vzor nejen že přidává kobercům moderní a elegantní vzhled, ale také může pomoci opticky zvětšit a rozjasnit prostor, což je ideální pro komerční prostory, kde je důležité vytvořit příjemné a atraktivní prostředí. Koberce Rubin mají smyčkový vlas, který je velmi praktický a snadno se udržuje, což je klíčové v komerčních prostředích, kde je potřeba často uklízet a udržovat vysokou úroveň čistoty. Materiál použitý při výrobě koberců Rubin je polypropylen, což je syntetické vlákno známé svou odolností proti skvrnám a snadnou údržbou. Koberce z polypropylenu jsou také odolné proti vlhkosti a plísním, což přispívá k jejich dlouhé životnosti a zachování estetického vzhledu i při intenzivním používání. Díky AB mřížkovému podkladu jsou tyto koberce nejen stabilní, ale také snadné na instalaci. Jednou z velkých výhod těchto koberců je jejich kompatibilita s podlahovým vytápěním. To znamená, že je lze bez obav použít v prostorách, kde je zajištěno pohodlí a tepelný komfort díky moderním technologiím vytápění. Celkově lze říci, že metrážové koberce Rubin představují skvělou investici pro jakýkoli komerční prostor díky své odolnosti, praktičnosti a estetickému designu.

Vizualizace zdarma

Plánovač? Není zač! Zdarma, online, jednoduše.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Šíře role
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena vč. dopravy
325 326
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
2 mm 2 mm
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
8 produktů
Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek

Související články z blogu:

Koberce vs. podlahy: Jaká je náročnost na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Jaká je náročnost na údržbu?

 

Koberce a podlahy mají každý své výhody a nevýhody, co se týče údržby a hygieny. Koberce jsou pohodlné a pomáhají zachytávat prach, ale potřebují pravidelnou údržbu. Podlahy jsou snadnější na úklid, ale prach se na nich může vířit. Co byste si vybrali do svého domova?
Číst více