:point_right: Padají ceny kusových koberců. Využijte slevy až 23 %. :point_left:
https://www.mujkoberec.cz/1980-akce-na-kusove-koberce

Imagination New koberce

Široký sortiment a unikátní zboží

Správný srdcař pro koberec i přes hranice skočí! A tak náš Aladin procestoval celý svět, aby měl na e-shopu opravdu unikátní kousky. Třeba kolekci Mujkoberec Original.

Koberce IMAGINATION NEW z kolekce ELLE Decoration od značky Hanse Home jsou jako stvořené pro ty, kdo chtějí spojit styl s funkčností. Jsou vyrobeny z polyesteru, a proto přinášejí nejen jemnost na dotek, ale také dlouhou životnost. S nízkým střiženým vlasem jsou ideální volbou pro moderní domácnosti, které hledají snadno udržovatelný a zároveň elegantní doplněk. Protiskluzová úprava na rubové straně zajišťuje, že koberec zůstane vždy na svém místě, i když po něm pobíhají děti nebo domácí mazlíčci. Díky této vlastnosti jsou koberce skvělou volbou pro jakýkoli prostor, od obývacího pokoje až po ložnici. Kompatibilita s robotickými vysavači je další z výhod těchto koberců. Už žádné obavy z toho, že by se váš chytrý vysavač zasekl! A co víc, jsou vhodné i pro podlahové vytápění, takže vaše nohy zůstanou v teple i v zimních měsících. Dále jsou obšité ze všech stran, což jim dodává dokonalý vzhled a zvyšuje jejich odolnost. Certifikát Oeko-tex je důkazem, že tyto koberce splňují přísné ekologické normy a jsou bezpečné pro vás i vaši rodinu.

Nechte svou představivost volně plynout a přidejte do svého interiéru kousek luxusu s koberci IMAGINATION NEW. Jejich elegantní design a praktičnost z nich činí ideální volbu pro každý moderní domov. S nimi získáte nejen krásný doplněk, ale i praktického pomocníka, který se postará o váš komfort.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena vč. dopravy
647 648
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
5 mm 5 mm
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
7 produktů
Zobrazují se 1 – 7 z 7 položek