:point_right: Padají ceny kusových koberců. Využijte slevy až 23 %. :point_left:
https://www.mujkoberec.cz/1980-akce-na-kusove-koberce

Čalouněné akustické panely

Čalouněné akustické panely výrazně promění běžný interiér na sofistikovaný a stylový prostor. Díky své všestrannosti a designovým možnostem mohou tyto panely proměnit jakýkoliv interiér v elegantní a harmonický prostor.  Místnosti, které by jinak působily stroze nebo neútulně, mohou získat nový rozměr, barevnost a hloubku. Čalouněné panely také přispívají k vytvoření útulného a pohodlného prostředí, které zve k odpočinku a relaxaci. Další velkou výhodou je snížení hlučnosti v prostoru a zlepšení akustiky v místnosti.

Vizualizace zdarma

Plánovač? Není zač! Zdarma, online, jednoduše.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena vč. dopravy
185 315
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
17 produktů
Zobrazují se 1 – 17 z 17 položek
Čalouněné panely představují nejen estetický prvek, ale také výrazně zlepšují akustiku místnosti. Nabízíme dva typy panelů: Luna a Riwiera. Panely Luna jsou vyrobeny z hrubšího textilu a vytvářejí esteticky neutrálnější design. Naopak panely Riwiera se pyšní jemnějším a lesklejším textilem, který propůjčuje prostoru luxusní a výrazný vzhled. Oba typy panelů jsou ideální pro místnosti vyžadující zlepšení akustiky. Díky speciální povrchové úpravě panelů nedochází k odrážení zvuku, který je naopak pohlcován. Tento proces zabraňuje vzniku ozvěny a zajišťuje čistší zvuk bez nežádoucího šumu. Čalouněné panely jsou vynikající volbou pro jednací místnosti, konferenční sály, kanceláře i jako estetický prvek do obývacího pokoje či ložnice.