:point_right: Padají ceny kusových koberců. Využijte slevy až 23 %. :point_left:
https://www.mujkoberec.cz/1980-akce-na-kusove-koberce

Villeroy & Boch 1748 koberce

Pojištění při přepravě zdarma

Nikdy nevíte, jestli cestu nezablokuje smečka roztomilých štěňátek nebo z nebe nezačnou padat koberce. Dokud k vám zboží v pořádku nedorazí, je odpovědnost na nás.

Objevte kouzlo kusových koberců Villeroy & Boch 1748 od značky Hanse Home, které do vašeho domova přinesou eleganci a teplo. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní vlny, která zajišťuje jejich měkkost a odolnost. Rubová strana je z bavlny, což přidává na stabilitě a zaručuje dlouhou životnost. Díky nižšímu smyčkovému vlasu se snadno udržují a jsou ideální pro každodenní použití. Skvěle se hodí do všech místností vašeho domova, včetně prostor s vytápěnými podlahami. Koberce jsou vyráběny tradiční metodou hand-loom, což znamená, že každý kus je originál s pečlivě zpracovanými detaily. Tento způsob výroby zajišťuje vysokou kvalitu a jedinečný vzhled, který žádný stroj nemůže napodobit. Každý koberec je tak trochu uměleckým dílem, které dodá vašemu interiéru osobitý charakter.

Koberce Villeroy & Boch 1748 jsou nejen krásné na pohled, ale také praktické. Jsou navrženy tak, aby dobře izolovaly chlad, což z nich činí perfektní volbu pro ty, kteří chtějí kombinovat styl s funkčností. Ať už je umístíte do obývacího pokoje nebo ložnice, vždy budou působit jako sofistikovaný doplněk, který zaujme na první pohled.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena vč. dopravy
847 4347
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
7 mm 7 mm
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
13 produktů
Zobrazují se 1 – 13 z 13 položek