🤗 Sleva až 32 % na metrážové koberce a podlahy. Využijte akci jen do 29. září!

Villeroy & Boch 1856 rohožky

Výnos do patra

Schody? Není problém. Svaly? Taky ne! Koberec vám ve dvou dopravíme vzhůru a vy budete jen ukazovat směr. A jestli jste v kondici a chybí vám jen parťák, plácneme si též. Výnos si můžete objednat v košíku..

Představujeme vám rohožky Villeroy & Boch 1856 od značky Hanse Home. Tyto rohožky, vyrobené z kokosového vlákna, nejenže skvěle vypadají, ale také poskytují vynikající odolnost a praktičnost. S jejich vysokým vlasem jsou ideální pro zachycení nečistot a vlhkosti z vašich bot, takže váš domov zůstane čistý a suchý. PVC na rubové straně zajišťuje, že rohožky pevně drží na svém místě a nekloužou. Tento protiskluzový povrch je ideální jak pro venkovní použití, tak pro interiér, což znamená, že rohožky můžete umístit před vchodové dveře, do předsíně nebo chodby. Ať už je použijete kdekoliv, tyto rohožky vždy přinesou nádech elegance a praktičnosti. Díky přírodnímu kokosovému vláknu jsou nejen odolné, ale také ekologické. Jsou navrženy tak, aby odolaly náročným podmínkám, ať už venku nebo uvnitř, a přitom stále vypadaly skvěle.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena vč. dopravy
1097 1098
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
23 mm 23 mm
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
4 produkty
Zobrazují se 1 – 4 z 4 položek

Související články z blogu:

Jak pečovat o čisticí zóny: Udržujte je dlouho pěkné a funkční

Jak pečovat o čisticí zóny: Udržujte je dlouho pěkné a funkční

 

Čisticí zóny pomáhají udržet interiér čistý a suchý, ale pro jejich dlouhou životnost je potřeba pravidelná údržba, jako je vysávání, mytí a hloubkové čištění. Každý typ materiálu, od koberců po gumové a hliníkové rohože, vyžaduje specifickou péči. Pravidelná kontrola a opravy poškozených částí zajistí, že čisticí zóna zůstane dlouho funkční a estetická.
Číst více
Koberce vs. podlahy: Jaká je náročnost na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Jaká je náročnost na údržbu?

 

Koberce a podlahy mají každý své výhody a nevýhody, co se týče údržby a hygieny. Koberce jsou pohodlné a pomáhají zachytávat prach, ale potřebují pravidelnou údržbu. Podlahy jsou snadnější na úklid, ale prach se na nich může vířit. Co byste si vybrali do svého domova?
Číst více