:point_right: Padají ceny kusových koberců. Využijte slevy až 23 %. :point_left:
https://www.mujkoberec.cz/1980-akce-na-kusove-koberce

Villeroy & Boch 1883 koberce

Možnost vrácení do 365 dnů

Líbí? Nelíbí? Zařaďte mu zpátečku! Nepoužívaný produkt lze vrátit nebo vyměnit do jednoho roku, a my se nebudeme ptát

Vstupte do světa elegance a udržitelnosti s kusovými koberci Villeroy & Boch 1883 od značky Hanse Home. Tyto nádherné kousky z recyklovaného polyesteru přinesou do vašeho domova dokonalou kombinaci stylu a funkčnosti. S krátkým vlasem nabízejí příjemný povrch, který je snadno udržovatelný a odolný vůči opotřebení. Díky své všestrannosti je můžete použít nejen v interiéru, ale i v exteriéru. Kompatibilita s robotickými vysavači zajišťuje, že úklid bude vždy snadný a rychlý. A pokud máte podlahové vytápění, tyto koberce si s ním budou dobře rozumět. Jedinečné 3D vzory přidají vašemu prostoru dynamiku a vizuální hloubku, která upoutá každého návštěvníka. S certifikátem Oeko-Tex pak máte jistotu, že jsou vyrobeny bez použití škodlivých látek, což je činí bezpečnými pro vaši rodinu i přírodu.

Koberce Villeroy & Boch 1883 představují ideální volbu pro každého, kdo hledá luxusní a ekologicky šetrné řešení pro svůj domov. Ať už je umístíte do ložnice, obývacího pokoje nebo na terasu, přinesou vám radost a pohodlí. Udělejte krok k udržitelnosti a stylu s těmito nádhernými koberci, které promění váš prostor v oázu elegance a pohodlí.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena vč. dopravy
8897 8898
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
4 mm 4 mm
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
6 produktů
Zobrazují se 1 – 6 z 6 položek