:point_right: Padají ceny kusových koberců. Využijte slevy až 23 %. :point_left:
https://www.mujkoberec.cz/1980-akce-na-kusove-koberce

PVC a lino s filcem

Lino s filcem udělá radost každému, kdo od podlahy očekává dobrou izolaci, měkkost a skvělé akustické vlastnosti. Filc ve spodní části dobře tlumí zvuk kroků, takže se PVC s filcem perfektně hodí do panelových bytů nebo domů pro vícegenerační soužití. Díky vyšší tloušťce dobře izoluje, a tak vám pomáhá šetřit náklady za topení. PVC s filcem se hodí do kuchyně i koupelny, zátěžové lino s filcem užijete třeba v garáži. Obecně je lino s filcem příjemně měkké a teplé na dotek, a když zmíníme i snadný úklid a výhodnou cenu, asi není třeba říkat víc.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Šíře role
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Cena za m2 vč. dopravy
335 685
Celková váha
1350 g/m2 2400 g/m2
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Povrchová úprava
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
na stránku
196 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 196 položek
PVC podlahy s filcem nabízejí skvělou kombinaci pohodlí, odolnosti a jednoduché údržby. Filcová podložka zajišťuje zvýšenou tepelnou a zvukovou izolaci, což zlepšuje komfort při chůzi. Díky svým vlastnostem jsou ideální do obytných prostor, jako jsou ložnice, obývací pokoje nebo dětské pokoje, kde je potřeba příjemný a teplý povrch. Snadná instalace a odolnost vůči vlhkosti je činí vhodnými i pro kuchyně nebo koupelny. Navíc jsou dostupné v široké škále designů, což umožňuje sladění s jakýmkoli interiérem.