:point_right: Padají ceny kusových koberců. Využijte slevy až 23 %. :point_left:
https://www.mujkoberec.cz/1980-akce-na-kusove-koberce

Umělé rostlinné panely

Široký sortiment a unikátní zboží

Správný srdcař pro koberec i přes hranice skočí! A tak náš Aladin procestoval celý svět, aby měl na e-shopu opravdu unikátní kousky. Třeba kolekci Mujkoberec Original.

Umělé rostlinné panely patří mezi dekorativní doplňky na zeď, který vnášejí do interiéru přírodní ráz květin, mechu, kapradin, trav a jiných rostlin. Velmi realistický vzhled povznese místnost do jiných sfér a vytvoří oázu klidu. Panely jsou vyrobeny z kvalitních umělých materiálů, které zaručí dlouhou životnost, stálost a jednoduchou údržbu. Nemusíte si kvůli tomu zaměstnávat zahradníka. Panely lze využít jak v interiéru, tak též v exteriéru, jen je potřeba zohlednit místo. Panely mají UV ochranu, která se může dlouhodobému vystavení slunečního svitu oslabovat.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
3D panely (délka, výška, tloušťka)
Více... Méně
Cena vč. dopravy
449 3299
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
14 produktů
Zobrazují se 1 – 14 z 14 položek

Související články z blogu:

Umělé rostlinné panely

Umělé rostlinné panely

 

Představujeme vám závěsné zelené panely, které napodobují vzhled živých rostlin bez nutnosti údržby, světla nebo vody. Takže pokud jste tak zdatní pěstitelé, že vám chcípne i kaktus, s těmito panely budete mít džungli doma nebo venku úplně bez starostí!
Číst více