:point_right: Padají ceny kusových koberců. Využijte slevy až 23 %. :point_left:
https://www.mujkoberec.cz/1980-akce-na-kusove-koberce

My Frisco koberce

Koberce na míru

Koberec vám vystřihneme podle zadání a na chlup přesně. V konfigurátoru si zvolte libovolnou barvu, materiál, rozměr i tvar, a Aladin vám v cuku letu spočítá cenu.

Představujeme vám kusové koberce MY FRISCO, které přinesou do vašeho domova harmonii a styl. Tyto koberce, laděné v sofistikovaných odstínech béžové, hnědé a šedé barvy, jsou vyrobeny ze směsi polypropylenu a polyesteru, což jim dodává nejen výjimečnou odolnost, ale také jemný lesk, který přitáhne každý pohled. Jsou navrženy s úchvatným 3D efektem, který dodá hloubku a texturu každé místnosti, ať už je umístíte do obývacího pokoje, kde budou středobodem prostoru, nebo do ložnice, kde vytvoří útulné prostředí pro odpočinek. Rubová strana z juty zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost koberců, takže se nemusíte obávat jejich opotřebení ani při každodenním používání. Navíc jsou kompatibilní s podlahovým topením, což znamená, že vaše nohy budou v teple i během chladných zimních dní. Co se údržby týče, doporučujeme je pravidelně vysávat, avšak bez použití rotačního kartáče, aby nedošlo k poškození vlasu. Skvrny otřete navlhčeným hadříkem.

Koberce MY FRISCO nejen skvěle vypadají, ale jsou i praktické. Jejich lesklý povrch a měkkost přinesou do vašeho domova pocit luxusu a pohodlí. Ať už jste milovníkem moderního designu nebo preferujete klasický styl, tyto koberce se snadno sladí s jakýmkoliv interiérem a přidají do vašeho domova nádech elegance.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena vč. dopravy
1047 3247
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
12 mm 12 mm
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
20 produktů
Zobrazují se 1 – 20 z 20 položek