:point_right: Padají ceny kusových koberců. Využijte slevy až 23 %. :point_left:
https://www.mujkoberec.cz/1980-akce-na-kusove-koberce

My Everest koberce

Koberce na míru

Koberec vám vystřihneme podle zadání a na chlup přesně. V konfigurátoru si zvolte libovolnou barvu, materiál, rozměr i tvar, a Aladin vám v cuku letu spočítá cenu.

Objevte kouzlo kusových koberců MY EVEREST od značky Obsession v neutrálních odstínech béžové, hnědé a šedé barvy. Tyto elegantní kousky, vyrobené z kvalitního polyesteru, přinesou do vašeho domova harmonii a pohodlí. Jejich jemný, nižší střižený vlas je ideální pro všechny milovníky čistoty, protože se snadno udržuje, a to i za pomoci robotických vysavačů. Rubová strana z bavlny zajišťuje stabilitu a odolnost, takže si můžete být jisti, že vám tyto koberce budou sloužit dlouhá léta. Jsou nejen praktické, ale i neuvěřitelně měkké a příjemné na dotek. Ať už je umístíte do obývacího pokoje nebo ložnice, vždy vytvoří útulnou a klidnou atmosféru. Jedinečným prvkem těchto koberců jsou elegantní třásně na kratších stranách, které jim dodávají šmrnc a přitahují pozornost. Koberce jsou navíc kompatibilní s podlahovým topením, což znamená, že vaše nohy budou v teple i během chladných zimních dnů.

Koberce MY EVEREST jsou perfektním doplňkem pro každý moderní interiér. Jejich neutrální odstíny snadno sladíte s jakýmkoliv nábytkem a dekoracemi, zatímco jejich pohodlí a praktičnost vás nadchnou. Přidejte si kousek luxusu do svého domova a vychutnávejte si ten pravý komfort každý den!

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena vč. dopravy
1047 1048
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
7 mm 7 mm
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
16 produktů
Zobrazují se 1 – 16 z 16 položek