😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

PVC a lino s dekorem dubu

Podlahové krytiny z PVC a lina s dekorem dubu poskytují skvělou alternativu k tradičním dřevěným podlahám. Nabízí autentický vzhled dřeva s jemnými texturami a přirozenými barvami dubu. Tento povrch dodá místnosti teplý a příjemný vzhled. PVC podlahy s dekorem dubu jsou k dispozici v různých odstínech, od světlých až po tmavé tóny. PVC podlahy s dekorem dubu jsou tedy skvělou volbou pro ty, kteří hledají estetiku dřeva s výhodami PVC. Díky své odolnosti, snadné údržbě a atraktivnímu vzhledu jsou ideální pro různé místnosti v domě.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Šíře role
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Cena za m2 vč. dopravy
257 595
Celková váha
1100 g/m2 2800 g/m2
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Povrchová úprava
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
na stránku
146 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 146 položek
PVC podlahy s dřevěným dekorem dubu představují ideální kombinaci estetiky a funkčnosti. Nabízejí autentický vzhled pravého dubového dřeva, ale s výhodami PVC, jako je snadná údržba, odolnost vůči vlhkosti a dlouhá životnost. Díky moderním technologiím věrně napodobují přirozenou strukturu dřeva, včetně jeho barevných odstínů a jemných detailů. PVC podlahy jsou měkčí a teplejší na dotek než tradiční dřevo, což zvyšuje komfort při chůzi. Navíc jsou odolné proti poškrábání a opotřebení, a to je činí ideální volbou do domácností s dětmi či domácími mazlíčky. Snadná instalace je další velkou výhodou.