😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

Vinylová plovoucí podlaha (click)

Vinylová plovoucí podlaha, známá také jako kliková nebo zámková vinylová podlaha, je oblíbenou volbou díky snadné instalaci bez lepidla. Inovativní click systém umožňuje rychlé spojení jednotlivých panelů, což ocení zejména ti, kteří si rádi podlahu položí sami. Tato podlaha nabízí široký výběr designů, včetně imitací dřeva a kamene, a je odolná vůči vlhkosti, což ji činí ideální pro kuchyně a koupelny. Kombinuje praktičnost s moderním vzhledem a je ideální volbou pro snadnou instalaci a stylový interiér. Podívejte se i na další typy vinylových podlah.

Přečtěte si další informace o vinylových podlahách CLICK .

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Cena za m2 vč. dopravy
289 1115
Třída kvality
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Celková váha
6450 g/m2 9674 g/m2
Celková výška
1 mm 6 mm
Počet lamel v balení
6 12
Rozměry lamel
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Integrovaná podložka (vinyl)
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
37 produktů
Zobrazují se 1 – 37 z 37 položek

Co je vinylová plovoucí podlaha click?

Vinylová plovoucí podlaha click, známá také jako zámková nebo kliková vinylová podlaha, je jedním z nejoblíbenějších typů podlah na trhu. Tento inovativní podlahový systém umožňuje snadnou a rychlou instalaci díky speciálnímu click systému, což je ideální volba pro všechny, kteří chtějí jednoduché a efektivní řešení. Díky tomu, že se pokládá bez nutnosti použití lepidla, je proces instalace čistý a jednoduchý a zvládne ho téměř každý, kdo má základní manuální dovednosti.

Ukázka vinylové plovoucí podlahy se systémem CLICK
Ukázka vinylové podlahy se systémem CLICK

Výhody vinylové plovoucí podlahy click

  • Snadná instalace: Vinylová plovoucí podlaha click se vyznačuje jednoduchou instalací, kterou zvládne i méně zkušený kutil. Zámkový systém click zajišťuje pevné spojení mezi jednotlivými lamelami, což vytváří stabilní a odolnou podlahu.
  • Široký výběr designů: Tyto podlahy nabízejí bohatý výběr designů a vzorů, od přirozeně vypadajících dřevěných povrchů až po elegantní kamenné efekty. Vinylová podlaha click tak přináší do každého interiéru jedinečný a moderní vzhled.
  • Vysoká odolnost: Povrch vinylové podlahy click je odolný vůči škrábancům, skvrnám a vlhkosti, což ji činí ideální volbou pro domácnosti s dětmi, domácími mazlíčky nebo pro prostory s vysokou frekvencí provozu.
  • Snadná údržba: Vinylová plovoucí podlaha click je nenáročná na údržbu. Pravidelné zametání a občasné vytírání vlhkým mopem udrží vaši podlahu v perfektním stavu po mnoho let.

Kde využít vinylovou plovoucí podlahu click?

Tento typ podlahy je všestranný a hodí se do různých místností v domácnosti i komerčních prostorách. Vinylová plovoucí podlaha click je skvělou volbou pro obývací pokoje, kuchyně, koupelny, ale také pro kanceláře nebo chodby. Díky své odolnosti a snadné údržbě je ideální pro místa s vysokým provozem a náročnými podmínkami.

Jak vybrat správnou vinylovou podlahu?

Výběr správné vinylové podlahy může být náročný vzhledem k široké nabídce designů a technologií. Doporučujeme si přečíst náš článek o výběru vinylové podlahy, kde se dozvíte více o různých typech vinylových podlah a na co si dát pozor při jejich výběru. Tímto způsobem si můžete být jisti, že zvolíte podlahu, která bude nejlépe odpovídat vašim potřebám a očekáváním.

Jak položit vinylovou plovoucí podlahu click?

Pokládka vinylové plovoucí podlahy click je snadná a zvládnete ji sami. Aby byl proces co nejjednodušší a výsledek perfektní, doporučujeme si přečíst náš podrobný návod jak položit vinylovou podlahu. Tento článek vám poskytne všechny potřebné informace a tipy, jak postupovat krok za krokem.

Proč si vybrat vinylovou podlahu od nás?

  • doprava na vše ZDARMA
  • možnost vrácení ZDARMA
  • vzorky ZDARMA
  • vizualizace
  • podrobné poradenství
  • široká nabídka dekorů a kvalit
Podívejte se na nabídku vinylových podlah CLICK

Související články z blogu:

Jak čistit vinylovou podlahu?

Jak čistit vinylovou podlahu?

 

Existuje mnoho druhů čističů na podlahy a my Vám pomůžeme vybrat ten správný.
Číst více
Jak vybrat vinylovou podlahu?

Jak vybrat vinylovou podlahu?

 

Aladin Vám poradí, na co se soustředit při výběru nové vinylové podlahy.
Číst více
Kompletní návod, jak položit vinylovou podlahu

Kompletní návod, jak položit vinylovou podlahu

 

Podrobný návod, jak si správně položit vinylovou podlahu. (instalace a montáž)
Číst více