🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Kobercové lišty - TL55

Kobercové lišty, označované jako TL55, jsou určeny k zakrytí spoje mezi kobercem a jinými typy podlahových krytin nebo povrchů. Jsou navrženy tak, aby poskytovaly esteticky příjemné a funkční řešení pro přechod mezi kobercem a například dřevěnou, laminátovou nebo dlaždicovou podlahou. Kobercové lišty TL55 lze obvykle snadno instalovat pomocí šroubů, hřebíků nebo lepidla, v závislosti na povrchu, ke kterému jsou připevněny. Hlavním účelem kobercových lišt TL55 je zakrýt spáru mezi kobercem a jinými povrchy, což chrání okraje koberce a zabraňuje uklouznutí.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
Cena
99 139
Možnost vzorků
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
12 produktů
Zobrazují se 1 – 12 z 12 položek
Kobercové lišty TL55 jsou specifickým typem lišt používaných při instalaci koberců. Lišty tlumí nárazy a chrání okraje koberce před opotřebením a poškozením. TL55 může být nějaký konkrétní model nebo kód, který označuje určitý typ kobercové lišty. Bývají vyrobeny z různých materiálů, jako je hliník, nerezová ocel nebo plast, a mají různé tvary a rozměry v závislosti na konkrétním použití a designu interiéru. Jejich hlavní funkcí je esteticky propojit různé podlahové materiály a chránit okraje koberců před poškozením.