:point_right: Padají ceny kusových koberců. Využijte slevy až 23 %. :point_left:
https://www.mujkoberec.cz/1980-akce-na-kusove-koberce

Běhouny metráž

Běhouny v této kategorii mají variabilní délku. Vytvořte si svůj vlastní elegantní běhoun na míru, který bude dokonale ladit s charakterem vašeho domova. Naše běhouny na míru přinášejí možnost individuálního designu a přizpůsobení do posledního detailu, aby každý krok byl úplně ten pravý. Zadejte přesné rozměry, které potřebujete. Vytvoříme běhoun přesně podle vašich požadavků. S naší nabídkou můžete najít běhoun, který nejen skvěle ladí s vaším interiérem, ale také přesně odpovídá vašim rozměrům a estetickým preferencím. Bez ohledu na to, zda potřebujete běhoun pro chodbu, kuchyň nebo obývací pokoj.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní běhouny)
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Cena vč. dopravy
129 2268
Výška vlasu v mm
2 mm 20 mm
Celková váha
530 g/m2 2750 g/m2
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení. |
na stránku
144 produktů
Zobrazují se 79 – 117 z 144 položek
Běhouny na míru jsou ideálním doplňkem pro každý domov. Nabízíme širokou škálu materiálů, barev a vzorů, které přizpůsobíme přesně podle vašich představ a požadavků. Díky preciznímu zpracování a použití kvalitních materiálů získáte jedinečný kousek, který perfektně doladí váš interiér. Ať už hledáte elegantní doplněk do chodby nebo útulný prvek do obývacího pokoje, běhouny na míru dodají vašemu prostoru osobitý šarm.

Související články z blogu:

Jak vybrat běhoun do domácnosti? Praktický návod

Jak vybrat běhoun do domácnosti? Praktický návod

 

U nás najdete více než 300 vzorů i běhouny na míru. Jak vybrat ten nejvhodnější? Přečtěte si náš článek a budete mít jasno.
Číst více